Tom Nooijens Designs | Diensten
78
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-78,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Tom Nooijens Designs

Logo Design

Mijn specialiteit ligt in het ontwerpen van logo’s. Het is waar ik mijn passie het meest uit haal. Het uitdagende vind ik om met de wensen van de klant aan de slag te gaan om tot een logo uit te komen waar het bedrijf trots op is. Wat herkenbaar en het doel van de klant uitstraalt. Mensen vergeten weleens dat een goed, mooi visueel logo heel veel zegt over het bedrijf.

Webdesign

De beste manier om informatie over je bedrijf over te brengen is via een website. Wat je echter niet wilt is een stroeve, langzame, slecht verzorgde presentatie van je bedrijf. Potentiële klanten zijn veel sneller geneigd om naar een ander te gaan als de professionaliteit van de website ook ver te zoeken is. Niet alleen de kwaliteit van je producten spelen een rol maar ook hoe je het overbrengt naar de klant toe.

3D Design

3D Design

3D is een goede manier om iets over te brengen naar de klant. Het van alle hoeken te laten zien zodat de klant een optimale visie krijgt. Denk aan architectuur, producten, animatie, logo presentatie, etc.. Bekijk mijn portfolio voor enkele voorbeelden.